Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Schuifpuien

Ons balkon gaan we uitrusten met schuifpuien. Nu hebben we enkel 1 deur en wordt het uitzicht enigszins belemmerd door de huidige opzet. Met het plaatsen van schuifpuien wordt het karakter van de hele woonkamer in een oogopslag veranderd. Er zal veel meer licht binnenkomen en het geheel zal veel ruimtelijker ogen. We hadden al een poosje het idee om de nodige aanpassingen en verbouwingen te laten doen aan ons appartement. We wisten alleen niet precies hoe en wat. Met een appartement ben je natuurlijk ook een beetje beperkt in je mogelijkheden omdat je geen tuin hebt bijvoorbeeld. Je kan dus geen uitbouw plaatsen als je meer ruimte wilt creëren. Verhuizen was voor ons ook geen optie gezien de huidige situatie op de huizenmarkt. We vinden dat je nu beter kan investeren in je eigen huis in plaats van op zoek te gaan naar iets anders. Dat levert vooral een hoop frustratie op. Wat ons is opgevallen dat het plaatsen van schuifpuien binnen een dag geregeld kan zijn. Zo vertrek je ‘s-ochtends naar je werk, en als je ‘s-avonds terugkomt is alles geregeld. We zijn via kennissen op het idee gekomen om schuifpuien te laten plaatsen. Zij hebben namelijk een soortgelijk appartement en het resultaat bij hen is echt fantastisch.

Schuifpuien isoleren

Afgezien van de uiterlijke schoonheid en het gevoel van meer ruimte die schuifpuien met zich meebrengen, hebben ze ook een uitstekende isolerende werking. Wanneer je balkon op het zuiden ligt, wat bij ons het geval is, dan brengen schuifpuien enorm veel warmte binnen. Op deze manier gaat ook je energierekening naar beneden. De schuifpuien die wij laten plaatsen zijn gemaakt van aluminium en behoeven geen onderhoud. Wij laten de schuifpuien plaatsen door het bedrijf Schipper uit Ede. Onze kennissen hebben dat ook gedaan en zijn uiterst tevreden.

Investering

Wanneer je schuifpuien laat plaatsen, dan informeer je natuurlijk bij diverse bedrijven. Schipper uit Ede maakte op ons direct een prima indruk. Ze zijn ook bij ons thuis geweest om de situatie goed in te schatten. Ook hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom waar je inspiratie kan opdoen op het gebied van schuifpuien. Wanneer je schuifpuien wilt laten plaatsen, dan is Schipper Ede een uitstekend bedrijf. Voor informatie over de mogelijkheden, prijzen is het raadzaam om contact op te nemen of de website te bezoeken.