Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Geschikt dekbed 140×200

 

Koala Bedding heeft vele verschillende modellen dekbedden 120×150 en 100×135, maar ook een dekbed 140×200. Het assortiment heeft vele verschillende categorieën, waardoor er voor iedereen een geschikt dekbed 140×200 is, van wol of een ander materiaal.

 

Jollein

Zo zijn er Jollein dekbedden 120×150 en 100×135. De dekbedden 120×150 en 100×135 zijn voor peuters bedoeld. Het enkele model is zeer comfortabel, waardoor elke peuter er snel onder in slaap zal vallen. Koala Bedding begrijpt dat een dekbed lekker luchtig moet aanvoelen en de slaper een behaaglijk gevoel moet geven. Het tijk van de Jollein is gemaakt van 100% katoen. Katoen zorgt voor een goede ventilatie, waardoor een slaper het niet te warm krijgt in zijn slaap. Het materiaal is minder warm dan wol. Wol kan soms in de zomer te warm zijn namelijk. De Jollein is gevuld met hollowfiber. Hollowfiber is een materiaal dat ervoor zorgt dat er een goede ventilatie is en het bedgerei luchtig blijft. De combinatie van katoen en hollowfiber zorgt ervoor dat een peuter zowel in de winter als in de zomer lekker onder het bedgerei kan slapen. Hij of zij zal het nooit te warm of te koud krijgen en dus een goede nachtrust krijgen.

 

Nappiez Cotton Nature

Naast de Jollein is er ook de Nappiez Cotton Nature. Dit model is gemaakt van 100% katoen, terwijl het tijk is gemaakt van luxe percaline. Deze materialen zorgen ervoor dat er een goede vochtopname is en de slaper lekker warm blijft. Het grote voordeel van dit model is dat er een banen stiksel is gemaakt in het dekbed. Dit zorgt ervoor dat de vulling niet aan een kant gaat zitten, maar verspreid blijft. Hierdoor blijft het product heel comfortabel om onder te slapen.

 

Vergelijk alle modellen

Bekijk gerust elk model dekbed 140×200 en alle andere maten. Elk dekbed 140×200 heeft weer zijn eigen voordelen, waardoor voor iedereen een ander type geschikt is. Vergelijk dus goed alle modellen en kies een dekbed 140×200 uit dat goed bij je past.

 

https://www.koalabedding.nl/