Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Webcam cover laptop

Voor het afdekken van ingebouwde camera’s om je privacy te beschermen is de webcam cover voor je laptop ideaal. Je monteert deze heel eenvoudig op je laptop, Mac of elk ander apparaat met een webcam. Wanneer je behoefte hebt om de webcam te gebruiken, schuif je de cover opzij en de camera is klaar voor gebruik.

Webcam cover laptop onmisbaar voor het beschermen van je privacy

De webcam cover voor je laptop is zo eenvoudig te bedienen als een lichtschakelaar: aan en uit. Open en dicht. Een eenvoudig stukje vernuft dat jou en je gezin beschermt tegen ongewenste spionage aanvallen door hackers. Want een onbedekte cameralens biedt toegang aan vreemden.

Stel je eens het volgende voor: je zit in alle rust aan je computer en je wordt bekeken door toeschouwers in de woonkamer of op het werk. Dat voelt niet fijn. Als computergebruiker merk je niet dat hackers illegaal toegang hebben gekregen tot de camera van je laptop en je waant je veilig. Je bent vaak machteloos tegen aanvallen van hackers, maar je kunt jezelf nog steeds beschermen. Een webcam cover is een handige tool die je over de camera bevestigd en voorkomt dat hackers jouw privacy schenden. Als je de camera wilt gebruiken, wordt de bescherming eenvoudigweg verwijderd door deze open te schuiven. Geef de webcam cover weg aan je klanten en zakenpartners en je vangt twee vliegen in één klap. Je zorgt er niet alleen voor dat de ontvangers uit het gezichtsveld van illegale webcam hackers verdwijnen en je klanten een veilig gevoel geven, maar je zorgt er ook nog eens voor dat je bij je klanten in de herinnering blijft doordat het kleine geschenk op ooghoogte zichtbaar blijft bij hen. Elke keer dat de laptop wordt gebruikt, zit de cover in het oog van de gebruiker en zorgt zo voor een duurzaam effect.

Een dun vernuftig tooltje

De cover van Webcamcovers.nl is ongelooflijk plat en laptops kunnen zonder problemen worden gesloten. U kunt kiezen tussen witte, zwarte of roze webcamcovers van kunststof of aluminium en beschikbaar voor verschillende apparaten. Bestellen kan heel eenvoudig via de webshop. Wanneer u op werkdagen voor 12:00 uur uw bestelling plaatst, kunnen de covers al de volgende werkdag bij u worden geleverd. En dat zonder te betalen voor verzending!