Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Aparte en kleurrijke schoenen bij Shoelia

Schoenenwinkel Veenendaal Shoelia is een schoenenwinkel voor kleurrijke en vooral ook aparte schoenen voor zowel dames als heren. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor bijzondere schoenen. Zoekt u bijvoorbeeld trouwschoenen, schoenen met bloemenprint of kurk schoenen, die hebben wij allemaal!

Shoelia winkel in Veenendaal

In Veenendaal zit onze Shoelia winkel. Hier kunt u langskomen om de schoenen eens te komen bekijken en te zien of er iets voor u bij zit. Op de website kunt u ook de schoenen zien in de rest van het assortiment, deze kunt u altijd bij ons bestellen. Hoewel wij ons uiterste best doen om een zo veelzijdig mogelijk aanbod in huis te hebben, kan het voorkomen dat uw paar droomschoenen er nog niet bij zit. In dat geval kunt u bij ons ook zelf uw schoenen samenstellen. Plan dan een afspraak in bij onze winkel in Veenendaal. Samen zullen wij dan kijken wat er mogelijk is en adviseren wij u optimaal om een unieke schoen te ontwerpen.

Bedrijfsschoenen

Heeft u al eens nagedacht over een smaakvolle campagne op uw schoenen. Geef een geweldige eerste indruk van uw bedrijf door uw schoenen te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw schoenen laten maken in de kleuren van uw huisstijl of met uw bedrijfslogo. Deze schoenen worden allemaal handgemaakt door Pepe Milan en geven uw bedrijf de mogelijkheid een unieke eerste indruk te maken bij anderen.

Pepe Milan

Pepe Milan is een Spaans schoenenmerk waar Shoelia mee samenwerkt. Pepe Milan onderscheidt zich van andere schoenenmerken door liefde voor het vak en oog voor detail. Het merk is gestationeerd in het binnenland van Spanje en baseert zich op comfort en echt vakmanschap. Het is een echt familiebedrijf, dat nu wordt gerund door de derde generatie schoenmakers. Het motto luidt dan ook: “Bij iedere schoen die wordt gemaakt, hebben wij onze klanten in gedachten. De ervaring door de jaren heen, de voldoening en het plezier waarmee de klanten onze schoenen dragen, zorgt ervoor dat wij vooruit blijven gaan. Pepe Milan, de kunst van het paraderen.” De visie van Shoelia sluit hier perfect bij aan en onze visie en concept was geboren. Bent u dus op zoek naar bijzondere en kleurrijke schoenen, neem dan een kijkje bij onze winkel.