Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Real Techniques kwasten een must voor je make-up tafel

Het aanbrengen van echt mooie make-up is niet alleen een kwestie van het gebruik van kwalitatieve producten, maar ook van het gebruik van bijvoorbeeld goede hulpmiddelen zoals de Real Techniques kwasten. Nog niet zo lang geleden werd make-up nog aangebracht met de vingers. Gelukkig kan het tegenwoordig ook anders sinds de komst van de kwastenset van Real Techniques. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat elke vrouw, ook jij, elke dag nóg mooier voor de dag kan komen.

Vraag kenners naar de Real Techniques kwasten en je krijgt alleen maar positieve geluiden te horen. Zo werd de Core Collection van Real Techniques kwasten altijd geleverd in een mooi en handig bewaarmapje waarin je je kwasten kon opbergen. Deze kwastenset is helaas niet meer verkrijgbaar, maar natuurlijk is er een vervangende en vernieuwde kwastenset van Real Techniques verkrijgbaar. De Real Techniques Flawless Base set.

Welke kwasten zitten in de Flawless Base set van Real Techniques kwasten?

De Flawless Base kwastenset van Real Techniques kwasten bestaat net als de voorloper de Core Collection kwastenset uit vier verschillende Real Techniques kwasten. Te weten:

  • Detailer brush. Deze is werkelijk ideaal voor het secuur aanbrengen van bijvoorbeeld concealer en / of lipstick.
  • Square foundation brush, deze is zo fijn voor het aanbrengen van je foundation.
  • Buffing brush, voor het aanbrengen van minerale poeder of minerale foundation.
  • Contour brush, ideaal voor het aanbrengen van highlighter of bronzer.

De kwasten zijn ook nog eens superzacht, synthetisch en 100% cruelty-free.

 

Onderhoud? Easy bij de Real Techniques kwasten

Wanneer je je kwastenset van Real Techniques dagelijks gebruikt is het advies om één keer per week je kwasten te wassen met wat babyshampoo. Maar je kunt natuurlijk ook de speciaal hiervoor ontwikkelde brush cleanser gebruiken. Goed laten drogen na elke wasbeurt en je kwastenset is weer als nieuw. Het voordeel van deze kwastenset van Real Techniques is dat de kwasten geen haartjes los laten. Iets wat een veel gehoord probleem is bij andere merken kwasten.

 

 

Je hoeft gelukkig niet alle winkels af te struinen voor de beste kwastenset van Real Techniques, want bij Beauty88 heb je alle keus. Gemakkelijk, thuis, vanuit je luie stoel. En de volgende dag al bezorgd, wanneer je voor 16:30 uur bestelt.