Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Ooglidcorrectie

Bij Ooglift kunt u de mooiste ooglidcorrecties laten uitvoeren. Heeft u nu last van hangende bovenoogleden, ziet u hierdoor minder of vindt u het gewoonweg niet mooi? U zou dan eens kunnen overwegen om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren.

Hangende oogleden kunnen enorm vermoeiend zijn, wat u in de weg kan zitten in uw dagelijkse werkzaamheden. Een ooglidcorrectie kan hier uitkomst bieden.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed helpen bij het uitvoeren van een ooglidcorrectie. Met meer dan 2000 behandelingen per jaar, kunt u erop vertrouwen dat uw ooglidcorrectie altijd goed wordt uitgevoerd.

Ooglidcorrectie – wat kunnen wij voor u betekenen?

Laat u zich niet tegenhouden om een ooglidcorrectie uit te voeren wanneer u last heeft van hangende oogleden. Een ooglidcorrectie is een vrij eenvoudige ingreep. Met onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties hoeft u zich geen zorgen te maken.

Ooglift werkt enkel met micro-instrumentarium. De instrumenten die wij gebruiken voor uw ooglidcorrectie worden alleen daarvoor gebruikt en niet voor andere doeleinden. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties en willen dan ook dat dit op de best mogelijke manier gebeurt. Onze gespecialiseerde artsen Dr. Geerling en Drs. Van der Pol zijn erkend als oogarts. Met meer dan 19.000 behandelingen, weten zij goed hoe ze een mooie ooglidcorrectie kunnen uitvoeren.

Ooglidcorrectie – hoe werkt het?

Bij ons kunt u al een ooglidcorrectie uit laten voeren voor maar €875, inclusief nazorg. Voor deze prijs bent u verzekert van een mooie ooglidcorrectie van beiden bovenoogleden.

U kunt natuurlijk ook kijken of uw verzekering de ooglidcorrectie vergoed. Wij kunnen de aanvraag voor u indienen bij de verzekeraar.

Mocht u nu aan een ooglidcorrectie denken, maar wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze oogartsen. Zij kunnen u dan meer vertellen over wat in uw geval de mogelijkheden zijn voor een ooglidcorrectie.

Vervolgens plannen wij een afspraak voor het uitvoeren van de ooglidcorrectie. Natuurlijk helpen wij u ook met de nazorg van de ooglidcorrectie.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website of via de telefoon. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen.