Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

My Unique Style kettingen

Unieke kettingen kopen?

De meeste dames hebben meerdere kettingen in hun sieradendoosje liggen of aan de hanger hangen. Leuk hoor, keuze uit een grote collectie kettingen. Maar nog leuker is het als het om echte unieke kettingen gaat die je in andere sieradenverzamelingen niet zo snel tegen zult komen. Met een unieke ketting geef je je outfit net even een andere twist. Wij hebben wel een paar ideeën voor bijzondere exemplaren. Lees gauw verder om inspiratie op te doen!

Welke ketting kies jij?

Een Warrior Coin, een veer of lotus? De keuze voor een ketting is vaak erg persoonlijk. Waar de een houdt van goud of juist van zilver, heeft de ander liever wat kleur in de vorm van een hanger of edelsteen. Mag het opzichtig met een grote hanger? Of liever subtiel met een kleine of helemaal geen hanger? Ook kunnen kettingen een diepere betekenis hebben. Door het weergeven van een sterrenbeeld of voorletter bijvoorbeeld. In een medallion bewaar jij een persoonlijk fotootje of een ander persoonlijk item. Zo draag jij het altijd bij je. Tot slot is de lengte van de hanger een belangrijk gegeven. Waar de een hem liever lekker lang heeft, draagt de ander het liefst de kortere variant zoals aan Choker. Deze zit strak om je nek en valt dus direct op.

Draag morgen al je nieuwe ketting

Een ketting kan een waardevol cadeau zijn. Wel is de ketting die je draagt dus erg persoonlijk. Het is daarom soms moeilijk om een ketting of sieraad cadeau te doen aan iemand. Juist daarom kan het geven van een cadeaukaart uitkomst bieden. Jij bepaalt enkel de waarde van de ketting, de ontvanger kan dan zelf het mooiste exemplaar uitzoeken. Zo geef je een origineel cadeau waarbij je de plank niet mis kunt slaan. Ideaal toch?

https://www.myuniquestyle.nl/