Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Mooie trouwringen van topkwaliteit

Als je op het punt staat een trouwring uit te zoeken, is het interessant alle opties te bekijken. Wil je iets unieks? Neem dan eens een kijkje op de site van Bijzondere Trouwringen, de ideale plek om je te oriënteren. Je vindt er ringen die je niet zomaar bij de juwelier vindt. Persoonlijke ringen, geheel naar wens, strakke ringen of een diagonale groef. De edelsmid maakt iedere ring met liefde.

Ring van witgoud  

Graag vertellen we je wat meer over trouwringen in witgoud. Te beginnen met wat algemene pluspunten:

  • een trouwring gemaakt van witgoud ziet er tijdloos uit;
  • witgoud is hypoallergeen, oftewel het veroorzaakt niet of nauwelijks allergische reacties;
  • witgouden trouwringen matchen goed met andere sieraden.

Als je de collectie trouwringen van witgoud bekijkt, zul je versteld staan van de afwisseling. Er zijn modellen die eruit springen door strakke lijnen. Andere ontwerpen vallen op vanwege een natural look. Zoek je iets speciaals? En vind je het leuk als de ring je tegemoet schittert? Een ring met diamant is vast iets voor jou. Met name de witgouden ringen met briljant zijn prachtig. Een briljant is een diamant die zo geslepen is dat er sprake is van extra lichtreflectie. Het wit van de diamant komt volledig tot zijn recht op de witgouden ring. 

Bijzondere ring gemaakt naar jouw wensen

Aparte trouwringen, waar vind je die tegenwoordig? Een website om zeker te bekijken is bijzonderetrouwringen .nl. Dit is geen webshop, maar een site om je op ideeën te brengen. Het aanbod is groot en zit vol variëteit.

Er zijn chique, exclusieve, moderne, klassieke en originele ringen. Dit zijn een aantal materialen om uit te kiezen: goud, witgoud, palladium, platina, titanium en zwart zirkonium. Zit er een trouwring tussen die jij wilt hebben, dan kun je een afspraak maken om langs te komen in het atelier in Groningen of Amersfoort. Ter plekke kun je de ring bekijken, passen en op maat laten maken.

Zijn de ringen klaar dan kun je ze ophalen of ze worden opgestuurd. Alle ringen worden gemaakt door goudsmid Hildardjan Verweij. Hij heeft de bekende opleiding in Schoonhoven met succes afgerond en is meester-goudsmid. Hildardjan heeft ervaring met de meest uiteenlopende edelmetalen. Hij kan tips en adviezen geven als je nog twijfelt tussen bepaalde modellen.

  

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/

Related Posts

Welke kleuren goud bestaan er en hoe worden ze geproduceerd?

Bellano voor al uw sieraden

Belgen consumeren steeds meer lokaal