Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Mooie Samsung Galaxy A40 hoesjes van Casimoda

 

Mooie Samsung Galaxy A40 hoesjes van Casimoda

 

Casimoda is dé webshop voor Samsung telefoonhoesjes. Samsung produceert aan de lopende band mooie toestellen zoals ook de Samsung Galaxy A40 welke wordt gekenmerkt door een Infinity-U Display, intelligente camera, snelladen en een opslaggeheugen van 64GB. Hierbij mag natuurlijk niet een stijlvol Galaxy A40 hoesje bij ontbreken. Het design is zoals we gewend zijn van topkwaliteit met een slank en stijlvol ontwerp gemaakt om mee op te vallen. Het toestel ligt prettig in de hand, gemaakt van 3D-glasstic met mooie afgeronde hoeken.

Voordelen van de Galaxy A40

Alle details worden haarscherp in beeld gebracht middels de 5.9 inch Infinity-U-display van de Galaxy A40. Muziekvideo’s tot high res images, de beelden spatten van het scherm met FHD+ en Super Amoled. Met het Infinity-U scherm profiteer je ook maximaal van het scherm met het spelen van games, het bekijken van filmpjes, browsen en veel meer.

De Dual Camera van de Galaxy A40 bevat een camera met wel liefst 17 MP (F/1.7) plus een 5 MP ultra-wide camera met een kijkveld van 123 graden vergelijkbaar met het menselijk waardoor je meer vast kunt leggen dan met voorgaande toestellen.

                                                                                                     

 

Waarom Samsung hoesjes van Casimoda?

Doorsnee hoesjes zul je bij Casimoda niet vinden. Casimoda staat bekend om ons fashionable, moderne en betaalbare assortiment aan mooie telefoonhoesjes. Er is een ruime keuze uit verschillende materialen en designs. Af en toe kan ons assortiment ook een beetje overweldigend zijn. Daarom his er dan ook een filter optie. Aan de linkerkant van de site klik je aan waar je hoesje aan moet voldoen en wij tonen je alleen de Samsung hoesjes die overeenkomen met jouw idee. En ben je creatief genoeg om zelf een hoesje te ontwerpen? Bij Casimoda kun je ook een Samsung hoesje ontwerpen met foto, naam, initialen, tekst of logo. In onze ontwerpstudio kun je binnen no-time een telefoonhoesje maken naar jouw wens.

 

Waarom wil jij alleen je Samsung telefoonhoesje bij Casimoda bestellen?

Kijk uit, als je eenmaal een hoesje van Casimoda hebt, wil je nooit meer anders. Onze hoesjes zijn uniek, betaalbaar en stevig. Maar dat is nog niet alles. Als klant van Casimoda profiteer je namelijk nog van een aantal andere voordelen als je een telefoonhoesje voor je Samsung bestelt. Wat dacht je van:

  • Gratis verzending
  • Supersnelle bezorging
  • Een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is
  • 14 dagen retourrecht
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen

 

 

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a40-hoesjes/