Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Mijn ooglidcorrectie? Een verademing!

Na de ooglidcorrectie die ik enkele maanden geleden heb ondergaan, leek het alsof ik veel meer kon zien. Echt, ik wist niet wat ik ermee aan moest. Die open blik voelde ik direct. Ik had al zo lang naar de ooglidcorrectie uitgekeken en ondanks dat was ik toch wel wat huiverig voor de operatie toen het eenmaal zover was. Nergens voor nodig natuurlijk. Want ik was in goede handen in de uiterst kundige handen van dokter Geerling. Toen ik me vlak na de operatie in de spiegel mocht bekijken, was ik direct helemaal overdonderd door het resultaat. En dat al zo snel na de operatie! Ik opende mijn ogen zonder veel moeite. Ik zag ineens meer, terwijl ik ook voor de operatie helemaal geen bril of lenzen nodig had. Een gekke gewaarwording. Maar wat een verademing! En mijn vermoeidheid midden op de dag? Die is ook weg. Gewoon weg! Ik voel me fit, levendig en bijzonder happy.

Een ooglidcorrectie maakt je jonger

Een van de redenen waarom ik zo graag een ooglidcorrectie wilde was omdat men mij ouder schat dan ik in werkelijkheid ben. De ijdele kant van me die naar boven komt. Mijn norse, sombere en wat bozige blik was ik ook spuugzat. Maar ik had vooral behoefte aan een ooglidcorrectie omdat de vermoeidheid in mijn ogen me zo belemmerde bij mijn alledaagse bezigheden. Thuis en op het werk. Ik voelde me nog lang niet zo oud als mijn ogen leken uit te stralen. Ik had vaak ’s avonds hoofdpijn, ik moest soms echt mijn ogen ‘knijpen’ om weer even goed scherp te kunnen zien. Mijn make-up bleef niet meer een hele dag netjes zitten, maar hoopte zich op in de plooien van mijn oogleden. Nu is dat laatste natuurlijk het minste probleem, maar toch.

De ooglidcorrectie had ik veel eerder moeten doen

Achteraf gezien, ja ik weet het, makkelijk praten, is de ooglidcorrectie me 100% meegevallen. Ik zag er tegenop omdat het natuurlijk hoe je het ook went of keert, een operatie is. En zoals bij elke operatie heb je ook bij een ooglidcorrectie te maken met enig risico. Ik heb geen last gehad van bloedingen of ontstekingen of wat dan ook. Een herstelperiode als beschreven in de ‘boekjes’. Oké de ongemakken waren vervelend. Ik wil ze ook niet groter maken dan dat. Vervelend. Omdat ik wist dat ze van voorbijgaande aard waren, was het echt goed te doen. Met dank aan de goede zorgen van alle professionals van kliniek Ooglift in Maarsen.