Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Knuffels

Voor jonge kinderen is het erg belangrijk om te knuffelen en knuffels te hebben. Veel knuffelen zorgt ervoor dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en met hun emoties om kunnen gaan. Ze leren hierbij om contact te maken met andere mensen en te communiceren. Daarnaast krijgen kinderen het gevoel dat ze geliefd zijn en er mogen zijn, wanneer ze geknuffeld worden door hun ouders of verzorgers. Doordat tijdens knuffelen hormonen vrijkomen, zorgt het ook voor een sterkere band tussen ouder en kind.

 

Speelgoed en knuffels

Om je kind zich dus goed te laten ontwikkelen, is het belangrijk om ze leuke knuffels te geven. Jut en Juul heeft een breed assortiment aan verschillende typen knuffels, met merken als Maileg en Jellycat. Er zijn bijvoorbeeld modellen die lijken op dieren, maar ook modellen die lijken op fantasiebeesten. Ze hebben vrolijke kleuren en zijn lekker zacht, waardoor elk kind er blij van zal worden. Zo zijn er leuke konijnen en muizen van Maileg en Nijntjes van just Dutch. Naast dat Jut en Juul vele knuffels heeft, bieden ze ook andere typen speelgoed aan. Zo hebben ze houten poppenwagens en vele andere soorten houten speelgoed. Een houten poppenwagen zorgt ervoor dat de kinderen ook actief bezig zijn en het lopen met behulp van de houten poppenwagen kunnen oefenen. Als kinderen 2 jaar zijn, is een loopfiets ook zeer geschikt. Een kind kan op de loopfiets zitten en het lopen oefenen door de benen te bewegen. Vanaf 2 jaar zijn loopfietsen dus leuk speelgoed, die ook nog eens goed zijn voor de motoriek van kinderen. Hierdoor leren ze goed om te bewegen en optimaal gebruik te maken van hun lichaam.

 

Bekijk alle knuffels en speelgoed!

Voor nieuwe knuffels, houten poppenwagens en vanaf 2 jaar loopfietsen kun je dus terecht bij Jut en Juul. Je kan hier uitgebreid alle Maileg muizen en alle andere merken keuren. Bekijk alle producten die ze aanbieden en maak je zoon of dochter blij met het speelgoed en de knuffels die er zijn.

 

https://www.jutenjuul.nl/