Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Handgemaakte sieraden

Handgemaakte sieraden zijn net wat specialer dan andere sieraden, vooral het handgemaakte zie je ook aan de kwaliteit van de sieraden. Bij Bellano is het mogelijk om sieraden te kopen, gewoon via de online webwinkel. Wij hebben gemerkt dat de handgemaakte sieraden van Bellano menig vrouwenhart sneller heeft laten kloppen. Het is daarom ook een uitstekend idee om jouw vriendin voor haar verjaardag, of voor jullie jubileum gewoon handgemaakte sieraden cadeau te doen van Bellano, ze zal er zeker blij mee zijn. De stijlen waar Bellano van gebruik maakt bij onze sieraden worden vaak beschreven als origineel, tijdloos en elegant. De handgemaakte sieraden van Bellano onderscheiden zich, doordat ze niet alleen exclusief zijn, maar ook vaak verassende designs hebben.

Waarom handgemaakte sieraden?

De handgemaakte sieraden van Bellano pakken het oog, en laten het niet meer los. Dat is wat veel van onze klanten ervaren wanneer ze met onze sieraden die met de hand zijn gemaakt rondlopen in het openbaar. Het principe van Bellano is dat we dus sieraden met de hand, op maat maken. Daarnaast zijn de handgemaakte sieraden van Bellano van de beste materialen met de hoogste kwaliteit gemaakt, door vakkundige medewerkers. Voor de sieraden van Bellano maken we gebruik van Swarovski kristallen, parels, gouden en rhodium plating. Al deze materialen worden gecombineerd tot handgemaakte sieraden die even divers zijn als de vrouwen die ze gaan dragen. Voor iedere soort vrouw is er wat wils. De handgemaakte sieraden van Bellano kunnen simpel en draagbaar zijn, tot super exclusieve ontwerpen die vooral voor speciale gelegenheden zijn bedoeld.

Garantie

Bellano heeft wederom voor onze handgemaakte sieraden een garantiecertificaat van twee jaar kunnen krijgen, die bij elk product meegegeven wordt. We weten doordat we alleen gebruik maken van de materialen van de hoogste kwaliteit, dat onze handgemaakte sieraden niet snel kapot zullen gaan. Ben je benieuwd naar onze collectie? Neem gewoon een kijkje in onze webwinkel! Daar zal je al snel versteld staan van alle mooie handgemaakte sieraden die je zelf wilt hebben. Bij vragen kan je natuurlijk altijd terecht bij ons contactformulier op onze website. Kortom, bezoek de website van Bellano!