Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Deze items zijn onmisbaar in je kledingkast!

De meeste Nederlandse vrouwen hebben hun kledingkost zo vol hangen dat ze de helft van de items niet eens dragen. Ook bewaren ze maar al te graag kleding in de hoop dat ze het over enkele maanden ineens toch weer leuk gaan vinden, of dat het toch ineens weer terug in de mode komt. Weggooien vinden we jammer, en er is immer toch genoeg ruimte om alles te bewaren denken we dan. Grotendeels klopt dit, veel kleding en accessoires komen op een later moment weer goed van pas. Daarnaast zijn er een aantal items die altijd goed van pas komen. Ben je benieuwd welke basis items echt niet mogen ontbreken in je kledingkast? Lees dit artikel dan zeker nog even verder, wij gaan je namelijk alles vertellen wat je moet weten om je kledingkast helemaal compleet in te richten.

De basis van iedere outfit

Als de basis goed is kan het bijna niet mis gaan. Dit geldt ook bij kleding zo: ondergoed vormt de basis van iedere mooie outfit. Mooi aansluitend en naadloos ondergoed laat dat ene jurkje nog net iets mooier uitkomen. Daarnaast voel je je veel zelfverzekerder wanneer je lichaam wordt ondersteund door een goede BH met bijpassende slip. In de Ten Cate shop vind je tal van mooie lingerie setjes en items om je garderobe mee aan te vullen.

Goed voorbereid op de zomer

Mooie badkleding is ook essentieel in je kledingkast. Niet alleen in de zomermaanden, maar ook daarbuiten is het fijn om goede badkleding te hebben. Een comfortabele bikini, zwembroek of badpak is onmisbaar in je garderobe. Wees goed voorbereid op de zomer, of op een spontaan dagje zwembad en zorg ervoor dat je altijd badkleding in je kledingkast hebt liggen. Heb je dit nog niet? Dan kun je natuurlijk altijd een bikini kopen.