Artemisnm
Image default
Offers

Danslessen locatie Flevoland

Via danslessen in Flevoland naar het beste streetdance wedstrijdteam?

Dansen is meer dan een sport! Voor velen is het een uitlaatklep, een passie en een manier om zich uit te drukken. Danswedstrijden zijn dan ook heel populair en laten de beste dansers van Nederland zien, van jong tot oud! Streetdance is helemaal hip en vele wedstrijdteams zijn dan ook op zoek naar de beste dansers in deze categorie. Misschien zijn danslessen in Flevoland wel iets voor jou of je kleine spruit?

Danslessen in Flevoland

Wie gevoel voor ritme heeft en houdt van muziek met een stevige sound kan zich inschrijven voor danslessen in Flevoland bij www.dddancestudio.nl De studio biedt heel wat populaire dansvormen aan zoals streetdance, ballet en hiphop. Maar ook Afro-Dance, Popping en Tricking zijn opgenomen in hun lesaanbod.

Een top wedstrijdteam

Dankzij de danslessen in Flevoland  kunnen kinderen en jongeren met een groot danspotentieel kunnen worden geselecteerd voor één van de wedstrijdteams van de studio. De crews wonnen in het verleden al meerdere grote prijzen in Nederland en zijn steeds op zoek naar nieuw talent. In augustus kan je deelnemen aan hun audities. Niet geselecteerd, niet getreurd. Schrijf je in voor de aangeboden danslessen in Flevoland zodat je de meest optimale training krijgt. Dankzij de beste begeleiding optimaliseer jij jouw danstechniek  en wordt je klaargestoomd voor het echte werk en een nieuwe auditie volgend jaar. Veel succes!