Artemisnm
Image default
Shopping / Jewelry

Antwerp’s Most Brilliant juwelier in Antwerpen

Het label ‘Antwerp’s Most Briljant’ wordt niet zomaar aan iedere juwelier toegekend. Dit kwaliteitslabel kan men enkel verdienen door aan zeer strenge kwaliteitsnormen te voldoen. Zo moet een juwelier in Antwerpen een uitstekende reputatie hebben op het vlak van duurzaamheid, veiligheid, service en nog vele andere elementen. Enkel als aan alle kwaliteitsvoorwaarden wordt voldaan, kent de stad Antwerpen in samenwerking met het Antwerp World Diamond Center dit label toe. Het blijft ook niet voor altijd geldig: een juwelier kan slechts twee jaar genieten van de titel van Antwerp’s Most Briljant alvorens zijn kwaliteiten opnieuw worden geëvalueerd.

Waar vindt u dit soort juweliers?

Als u op zoek bent naar juwelen in Antwerpen, dan is het een goed idee om op te letten of uw juwelier het label ‘Antwerp’s Most Briljant’ draagt. Zo bent u namelijk altijd 100% zeker van de kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is Juwelen Orogem. Dit is een kwalitatieve juwelier waaraan dit label is toegekend. Hiervoor is de juwelier gekeurd door het auditbureau Kiwa en heeft ze een uitmuntende score gehaald op ieder criteria.

Kwalitatieve juweliers in Antwerpen

Doordat Juwelen Orogem het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant toegekend heeft gekregen, weet u dat u hier kwalitatieve producten vindt. Als u bijvoorbeeld een verlovingsring wil kopen, dan wilt u natuurlijk enkel het beste van het beste en dan is het goed om te weten dat uw juwelier dit kan leveren. Als u echt een unieke verlovingsring in Antwerpen wil laten maken, dan kan u hier ook terecht om samen met het personeel uw ring samen te stellen.

https://juwelenorogem.be/